RTPR Allen & Overy anunță întărirea echipei de litigii prin recrutarea avocatului Alexandru Stănoiu, care se alătură echipei în poziția de Counsel.

Alexandru are o bogată experiență în domeniul litigiilor fiscale și în domeniul insolvenței, acumulată în 20 de ani de practică. Anterior, Alexandru a activat în cadrul uneia din societățile de avocați afiliate unei firme din Big 4, coordonând echipa de litigii fiscale a acesteia în ultimii 9 ani.

Suntem foarte ȋncântaţi să ȋl avem pe Alex de coleg. Este un profesionist valoros, recunoscut pentru expertiza sa ȋn litigii fiscale şi insolvenţă, arii pe care ne propunem să le dezvoltăm în perioada următoare”, a declarat Valentin Berea, Partner, coordonatorul practicii de litigii și arbitraje a RTPR Allen & Overy.

Alexandru a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din București și are un master în drept public de la aceeași facultate, precum și un master în dreptul concurenței obținut de la King’s College din Londra. De-a lungul carierei, el a reprezentat cu succes, în fața unei plenitudini de instanțe, naționale și europene, numeroși clienți, români și străini, în cauze complexe privind litigii fiscale, de insolvență, precum și de contencios administrativ și comercial.

Este o onoare să mă alătur echipei de profesioniști a RTPR Allen & Overy și sunt nerăbdător să contribui la creșterea acestor arii de practică alături de noii mei colegi”, a declarat Alexandru Stănoiu.

Practica de litigii a RTPR Allen & Overy este extrem de apreciată pentru experiența sa vastă în domenii precum dreptul concurenței, proprietate intelectuală, tehnologia informației, contencios administrativ, arbitraje naționale și internaționale, acordând asistență și reprezentare pentru numeroși clienți, companii locale și internaționale, bănci și instituții financiare internaționale.