Maravela | Asociatii

 

 

Maravela|Asociații a asistat Precision for Medicine, parte a Precision Medicine Group, în privința aspectelor juridice de drept român ale achiziției transfrontaliere în valoare de milioane de euro a Argint International.

Precision for Medicine asistă și susține companiile din sectorul sănătății (lifesciences) în folosirea biomarkerilor esențiali pentru o mai bună și eficientă țintire a pacienților (patienttargeting). Cu peste 1.450 de angajați în 25 de locații din Statele Unite, Canada și Europa, Precision Medicine Group activează în domenii precum studii de laborator avansate, studii clinice și informatici translaționale.

Argint International este o organizație de cercetare bazată în Budapesta, Ungaria, în prezent gestionând studii în peste 25 de țări și în mai mult de 600 situri de investigații. Argint Internațional are o prezență semnificativă în Ungaria, Polonia, România, Slovacia și Serbia.

În această tranzacție, Maravela|Asociațiia lucrat împreună cu firma internațională de avocatură Bird & Bird, al cărei birou din Londra a coordonat întreaga tranzacție. Maravela|Asociațiia acordat asistență în toate aspectele legate de jurisdicția românească, incluzând duediligence, redactarea și negocierea documentelor tranzacției, aspectele legate de dreptul muncii și în anumite aspecte post încheiere.

„Cu încă o tranzacție transfrontalieră complexă și valoroasă încheiată, ne bucurăm să ne consolidăm poziția de actor important în peisajul fuziunilor și achizițiilor din sectorul sănătății. Suntem mândri că am fost aleși de către Bird & Bird pentru jurisdicția românească și suntem fericiți că am fost implicați în această achiziție semnificativă”, a declarat Dana Rădulescu, Partener al Maravela|Asociații.

Partener Dana Rădulescu a coordonat echipa implicată în achiziția Argint International, fiind asistată de Senior Associate Daniel Alexie, Senior Associate Irina Radu și Associate Magda Grigore. Aspectele de dreptul muncii au fost coordonate de Partener Alexandra Rîmbu.

Informații despre echipa, ariile de practică acoperite și serviciile oferite de către Maravela|Asociații sunt disponibile la www.maravela.ro.