Maravela | Asociatii

Maravela|Asociații a fost selectată de către CEE Legal Matters ca membru al panelului de jurizare și selecție a listei scurte în vederea acordării primului premiu de acest fel, din partea CEE Legal Matters, pentru tranzacția anului în România.

CEE Legal Matters este lider în furnizarea de știri și informații despre piețele juridice din Europa centrală și de est. Premiile pentru tranzacția anului au fost concepute de către CEE Legal Matters pentru a celebra și recunoaște avocații care au fost implicați în cele mai complexe și semnificative mandate. Cele trei nominalizări din România vor fi dezvăluite în numărul din luna februarie al revistei CEE Legal Matters. Câștigătorul va fi anunțat în cadrul galei premiilor anuale, de la finalul conferinței CEE Legal Matters Dealer’s Choice, ce va avea loc în Praga, la data de 6 iunie 2018.

Premiul CEE Legal Matters Romania Deal of the Year (Tranzacția Anului în România) este unic prin faptul că atât cei de pe lista scurtă cât și câștigătorul sunt selectați de către profesioniști din domeniul juridic din țara pentru care acesta se acordă. Potrivit lui David Stuckey, Director Executiv al CEE Legal Matters, acest aspect le face foarte valoroase. “Suntem mândri de reputația pe care CEE Legal Matters a dobândit-o pentru integritate, independență și imparțialitate,” spune Stuckey, „iar în organizarea acestor premii am fost hotărâți să invităm numai avocați care sunt ei înșiși recunoscuți drept dealmakers, pentru a beneficia de expertiza și cunoștințele acestora în evaluarea multelor mandate primite și în selectarea nominalizaților.”

Potrivit lui Stuckey, selectarea membrului pentru România al panelului de jurizare a fost un proces important, dar nu și dificil. „Am scris materiale cu privire la numeroase mandate la care acești avocați selecți au lucrat de-a lungul timpului, iar în numeroasele noastre conversații și interviuri i-am descoperit ca fiind perceptivi, intuitivi și buni analiști, având cunoștințe solide despre piața românească în general și despre abilitățile de negociere și managementul clienților, necesare pentru ducerea mandatelor la bun sfârșit. Suntem încântați de faptul că Maravela|Asociații a acceptat invitația noastră de a se alătura panelului de jurizare și așteptăm cu nerăbdare să le mulțumim față în față, cu ocazia Galei de premiere din data de 6 iunie.”

Suntem onorați să fim implicați în Premiul pentru tranzacția anului al CEE Legal Matters și fericiți să facem parte, cu obiectivitate și cunoașterea pieței necesare evaluării, din panelul de jurizare al mandatelor transmise din România. Este într-adevăr un număr impresionant de firme și tranzacții (fuziuni și achiziții, IPOuri și finanțări). Criteriile noastre de evaluare includ valoarea, perioada de timp în care s-a desfășurat, complexitatea, creativitatea juridică demonstrată, inovația, sensibilitatea (politică și sau de reglementare), numărul jurisdicțiilor în care s-a desfășurat precum și mărimea echipei implicate, acoperirea în media și impactul tranzacției asupra țării/regiunii, Gelu Maravela, Managing Partner al Maravela|Asociații.

CEE Legal Matters este liderul publicațiilor despre piețele juridice din regiune. Pagina de internet a CEE Legal Matters înregistrează peste 40.000 de vizitatori unici zilnic, actualizează în fiecare zi tranzacțiile, disputele sau alte mandate de la clienții din ECE și publică știri despre promovări, cooptări și alte evenimente din 24 de jurisdicții. Foarte citită, revista CEE Legal Matters cu apariție lunară și accesibilă numai pe bază de abonament, acoperă cu rigurozitate persoanele și tendințele din peisajul juridic al ECE, cu interviuri, analize și comentarii în profunzime. CEE Legal Matters este gazda GC Summit-ului regional anual, cea mai mare conferință de in-house counsels seniori din ECE. În acest an GC Summit-ul va avea loc pe 7 și 8 iunie, în Praga.