Plata produselor oferite de Editura Solomon SRL pe site-ul www.e-drept.ro se poate face online (cu card bancar) sau prin virament bancar (doar pentru abonamente).

1. Plata online

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

  • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line  acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  • „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

 

 

 

 

 

2. Virament bancar

La solicitarea Cumpărătorilor, telefonic sau la adresa de email office@editurasolomon.ro, plata poate fi făcută și prin virament bancar, doar pentru abonamente. În acest caz, vă transmitem factura pentru comanda dumneavoastră pe email. Datele necesare plății se vor găsi în factura transmisă. De îndată ce primim confirmarea și dovada plății de la dumneavoastră pe email, veți avea acces la produsele dorite.